IN BETWEEN GOALS, THERE IS A LIFE THAT HAS TO BE LIVED AND ENJOYED

Op gevoel, instinctief en oprecht, dat is waaruit STABLE is ontstaan. Een sfeervol restaurant in de voormalige stallen van Hof Ter Linden in Edegem. Een eerlijke, onversneden keuken van chef-kok Tom Loockx geserveerd in een al even uitgepuurde setting. STABLE is onbevangen, stap binnen en geniet.

STABLE is een creatie van Njegos Kalicanin, Goran Stamenkovic en Aleksandar Davidovic.

ATMOSFEER

STABLE, waar de sfeer net zo smaakvol is als onze gerechten. Onze ruimte is een meesterwerk van architect Dieter Vander Velpen en omvat enkele prachtige houten kunstwerken van de getalenteerde Arno Declercq. In elk hoekje van ons restaurant ademt u de unieke sfeer in van ruwheid en authenticiteit, verweven met een onmiskenbare klasse. Het samenspel van zware materialen en verfijnde details creëert een ambiance die zowel rustiek als elegant is. De diepe, warme kleuren en het gebruik van natuurlijke elementen zoals hout en steen roepen een gevoel van tijdloze schoonheid op.
Bij STABLE streven we ernaar om niet alleen uw smaakpapillen te verwennen, maar ook uw zintuigen te betoveren met een atmosfeer die de perfecte setting creëert voor onvergetelijke momenten.

ONZE VISIE

STABLE serveert een pure, instinctieve keuken aangevuurd door Tom Loockx. Solide en intense smaken treffen elkaar op een ongerepte manier. Oprecht en onversneden, net als de man achter het vuur.  Bij elke creatie wordt zorgvuldig nagedacht over de gepaste dranken. Zowel de wijnen, alsook de niet alcoholische dranken zijn een belangrijk onderdeel van ons verhaal.

HISTORIE

STABLE settelde zich in het oostelijke koetshuis van Hof Ter Linden, een 17de -eeuws kasteel in Edegem ten zuiden van Antwerpen. Verspreid over het grondgebied duiken verschillende neoclassicistische gebouwen op. Het kasteel, de koetshuizen en stallen liggen in een bosrijke setting, maar de toegang ernaar toe - een dreef van eeuwenoude Lindebomen - is minstens even groots. STABLE is een plek met een machtig verleden, dat voel je.