Stable

Stable is geopend op dinsdagavond, woensdagavond, donderdagavond , vrijdag en zaterdag. 
Van dinsdag tot en met donderdag serveren we enkel diner. Vrijdag tot en met zaterdag kan u bij ons terecht voor zowel lunch als diner.

Alle reservaties gebeuren via de website, we aanvaarden geen reservaties via telefoon, mail of social media. Voor reservaties van meer dan 6 personen kan u via e-mail contact opnemen.

De beschikbaarheden zoals aangegeven op de website zijn altijd accuraat. Ze worden automatisch geüpdatet. Wanneer het systeem aangeeft dat het restaurant op een bepaalde datum volzet is, houdt dit in dat er effectief geen tafels meer beschikbaar zijn.

Indien u allergieën heeft, gelieve deze op voorhand door te geven zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Voor last minute wijzigingen aan het menu op de dag zelf zullen wij helaas een meerkost van 10 euro in rekening moeten brengen.

Omwille van de unieke locatie van het restaurant, is het jammer genoeg moeilijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Honden zijn niet toegelaten.

Parking

Stable biedt private parking voor gasten aan. Er zijn 6 plaatsen beschikbaar volgens een first come, first serve policy.

Vind de route naar de parking hier