Wij serveren een authentieke keuken met intense smaken die op een pure, ongefilterde manier met elkaar gecombineerd worden.

Menu

We serveren een 6 gangen menu voor €105,00 tijdens het diner dat bestaat uit zowel vis als vlees. Tijdens de lunch, heeft u ook de optie voor 4 gangen (€85,00) of 5 gangen (€95,00). We kunnen een volledig vegetarisch menu serveren en kleine aanpassingen maken aan de gerechten, als dit op voorhand wordt doorgegeven. Elk gerecht dat aangepast wordt zal een vegetarisch alternatief zijn. Voor last minute aanpassingen de dag zelf vragen we een extra kost van €10,00.

Aangepaste wijnen

Onze wine pairing is gebaseerd op natuurlijke wijn. De prijzen variëren tussen €9 en €14 per glas. Daarnaast kan u ook onze zorgvuldig samengestelde wijnkaart raadplegen. 

Aangepaste niet alcoholische dranken

We serveren ook een non-alcoholische pairing van zeer hoge kwaliteit gebaseerd op thee, fruit, groenten en kruiden voor €8,50 per glas. 


Mix it up

Gedurende de maaltijd kan je per gerecht kiezen tussen de alcoholische of non-alcoholische alternatieven. U kan ervoor kiezen om een drankje te nemen of niet, daarom werken wij niet met een vaste formule voor onze pairings.