In between goals,
there is a life
that has to be lived
and enjoyed.

Op gevoel. Instinctief. Zolang het echt en oprecht is. Dat is wat ons drijft. En waaruit STABLE is ontstaan. Een intuïtief eetconcept in de voormalige stallen van Hof Ter Linden. Geen gedoe. Geen franjes. Enkel de eerlijke, onversneden keuken van chef-kok Njegos Kalicanin geserveerd in een al even uitgepuurde setting. STABLE is puur en onbevangen in alles. Zonder in te boeten. We eisen van onze gasten niets minder. Ga erin mee en neem alles in je op.

STABLE is een creatie van Njegos Kalicanin, Goran Stamenkovic en Aleksandar Davidovic.

© Patricia Goijens

Atmosfeer

Dieter Vander Velpen creëerde een donkere, zintuigelijke setting. Intens en vol contrasten. Een barsculptuur van Arno Declercq versterkt de rauwe, monumentale esthetiek. Ruwe, nobele materialen gestript tot hun essentie. Licht en duisternis. Restanten uit het verleden. De gewezen stallen herleven. Puur en gedurfd. Het maakt van STABLE een plek van intense confrontaties, zowel gastronomisch als esthetisch.

© Pieter D'Hoop
© Pieter D'Hoop

Onze visie op eten

STABLE serveert een pure, instinctieve keuken aangevuurd door Njegos Kalicanin. Een nederige chef die put uit jaren ervaring als gastchef bij de culinaire elite van Europa. Solide, intense smaken treffen elkaar op een ongerepte manier. Oprecht en onversneden. Net als de man achter het vuur. Vertrouw hem, laat je leiden.

© Patricia Goijens

Historie

STABLE settelde zich in het oostelijke koetshuis van Hof Ter Linden, een 17de -eeuws kasteel in Edegem ten zuiden van Antwerpen. Verspreid over het grondgebied duiken verschillende neoclassicistische gebouwen op. Het kasteel, de koetshuizen en stallen liggen in een bosrijke setting, maar de toegang ernaar toe - een dreef van eeuwenoude Lindebomen - is minstens even groots. STABLE is een plek met een machtig verleden, dat voel je. Maar onze drang om er nog iets intenser van te maken is groot. Puur op instinct.